Vi hjälper dig eller ditt företag att utforma en helhetslösning, där vi kan erbjuda allt från underhållning med många av Sveriges mest framgångsrika och populära artister, men kan även hjälpa dig med det ”lilla extra” när det kommer till design, utsmyckning och visuell upplevelse. I samråd med er vill vi få just era gäster, medarbetare och samarbetspartners att känna att deras event är skapade för just dem!

LJ produktion

LJ Produktion producerar

skräddarsydd underhållning för stora och små sammanhang, vuxen och/eller barnpublik, allt efter ert eget behov och önskemål. Dessutom har dem ett antal redan färdigproducerade glamourösa föreställningar, så som "En gyllene era" och "Stjärnklar jul".

 

Med år av erfarenhet inom underhållningsbranschen som musikalartister, dansare och sångare, samt med gedigna artistiska utbildningar i bagaget. Kan LJ Produktion stolt presentera fulländade produkter i världsklass.

 

LJ Produktion gör även mindre uppdrag och kan anlitas som konferencier, sångare och fotograf till både evenemang, fest och bröllop!

 

LJ PRODUKTION Logo - web.png

HolbergFunkJill

Den kvinnliga artisttrion HolbergFunkJill har tillsammans en enormt stor erfarenhet av underhållningsbranschen. I bagaget har de en samlad kunskap från show-, musikal- och konsertscener från runt om i Sverige och världen.

 

Proffsigt och vackert levererar trion en elegant, trendig show i en spännande mix av pop, rock och jazz med inslag från den klassiska musikgenren. De rör sig med lätthet genom de olika stilarna vilket ger en stor musikalisk bredd för publiken att njuta av.

KONTAKT

0793-13 34 39

  • Linkedin - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© Gleditsch 2020 | Design LJ Produktion | Innehar F-skattsedel